splošno o mam.prop rekvizitih

vsi rekviziti v naši kolekciji so samostojni, razen če ni zabeleženo drugače. trudimo se, da so vsi naši rekviziti v popolnem stanju, tako kot je prikazano v katalogu na naši spletni strani. vseeno pa velja pravilo, rekvizit je izpososojen tak kakršen je.

prevzem in vračilo

najem rekvizitev je možen z osebnim prevzemom. stranke imajo možnost da si same izberejo čas kdaj bodo osebno prevzele ali vrnile najete rekvizite.
redni delovni čas, za najem in vračanje rekvizitov je od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. v primeru da rekvizitov ne morete prevzeti ali vrniti v rednem delovnem času, nas pokličite na telefon 00386 31 860 154, ali pa pošljite e-mail na naslov: info@mamart.si, da se dogovorimo o času najema ali vračila rekvizitov.
vsi rekviziti so oddani v najem zapakirani v plastično folijo, papir, zračno folijo ali pa so zapakirani v škatlah. prosimo, uporabite pakirni material pri vračilu rekvizitov. za manjkajoči pakirni material zaračunamo nadomestilo. nadomestilo in odškodnino zaračunamo tudi če vrnete poškodovane rekvizite, ali pa ste rekvizit izgubili ali uničili.

naročila in rezervacije

rekvizite lahko naročite preko spleta na strani mamprop.com.. naročilo oddano preko spleta se smatra kot rezervacija. če željeni rekvizit trenutno ni na voljo, vas bomo v primeru da ste rekvizit naročili preko spletam, obvestili o datumu, kdaj bo rekvizit ponovno na voljo.
pred prevzemom je potrebno podpisati izdajnico, na kateri so podatki kdo, za koga, in katere rekvizite boste najeli.

cenik in ostali pogoji

rekvizite izposojamo za 1 teden (sedem dni).čas najema se lahko tudi po podaljša, vendar je za to potrebno pred izdajo v najem obvestiti sodelavca, ki vam rekvizite odda v najem.
cene prikazane na spletnih straneh mamprop.com veljajo za 1 teden (sedem dni). navedene cene so brez DDV. za najeme krajše od sedem dni ne nudimo popustov.
za poškodovane rekvizite dodatno zaračunamo odškodnino in sicer v znesku štirikratnem znesku najema za sedem dni.
za izgubljene ali uničene rekvizite dodatno zaračunamo odškodnino in sicer v šestkratnem znesku najema za sedem dni.
pri vračilu rekvizitov ne upoštevamo kompenzacij z vračanjem podobnih rekvizitov.
rok plačila najema rekvizitov je 8 dni po kompletnem vračilu rekvizitov.
dokler se rekviziti v celoti ne vrnejo, se smatra, kot da niso vrnjeni in temu ustrezno se povečuje tudi čas najema, katerega seveda tudi obračunamo.

ogled in izbira

samo ob predhodni najavi
za najavo ogleda pošljite mail na info@mamart.si ali pokličite 00386 31 860 154 vsak delovni dan, od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.